Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
ویزا
Viewed 42 times 0 Answers
0
، خواستم بدونم اگر بخوام آفیسر نوت رو بگیرم به چه صورت هست ؟ کسیکه pr داره میتونه از داخل اکانت من برای نوت اقدام کنه ؟
2021-10-08 03:29:00
Canada
ویزا
#به چه صورت
0
Votes
0
Answers
42
Views
Similar Question:
#به چه صورت
محترم من ی داشتم راجع به پذیرش دانشگاههها فرض میکنیم که ددلاین دانشگاه برای ترم فال تا مارچ باشه قاعدتا از قبل شروع میکنن به اپلای نحوه ی انتخاب دانشجو از طرف دانشگاه به چه صورته ؟؟ تا زمان ددلاین صبر میکنه دانشگاه تا همه ی دانشجوها درخواست بدن بعد انتخاب میکنینن؟؟؟
2021-08-31 04:11:00
#Canada
[به چه صورت]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
ترتیب چیدمان فایل کلاینت به چه صورتی هست؟ میشه راهنمایی کنید؟ ممنونم
2021-08-31 06:38:00
#Canada
[به چه صورت]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
شرایط ویزا برای دانشگاه براک به چه صورته؟ از جهت رنک مشکل سازه؟
2021-09-01 10:48:00
#Canada
[به چه صورت]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
الان ورود به کانادا به صورت توریستی به چه صورته؟ اگه لینکی یا اطلاعاتی دارید بدید ممنون میشم
2021-09-03 06:36:00
#Canada
[به چه صورت]
ویزا
0
Votes
0
Answers
47
Views
، چیدمان مدارک داخل کلاینت به چه صورتی هست؟
2021-09-05 14:40:00
#Canada
[به چه صورت]
ویزا
0
Votes
0
Answers
48
Views
ی بنده پذیرش دکتری با فاند داشتم ویزا گرفتم و خارج از کانادا هم شروع به تحصیل کردم به مدت ۲ترم و الان ترم ۳ را میخوام شروع کنم که با استاد صحبت کردم که به ارشد تغییر بدم میخواستم ببینم چون dli من تغییری نخواهد کرد، وضعیت من به چه صورتی خواهد بود آیا زمان ورودم به کانادا به مشکل بر خواهم خورد؟ چون زمان ورود باید نامه enrollment نشان بدم و در اون نوشته خواهد شد که پروگرم ارشد است باید اطلاع بدم به ircc؟ از کسی تجربه داره؟
2021-09-08 16:06:00
#Canada
[خارج از کانادا]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
ی بنده پذیرش دکتری با فاند داشتم ویزا گرفتم و خارج از کانادا هم شروع به تحصیل کردم به مدت ۲ترم و الان ترم ۳ را میخوام شروع کنم که با استاد صحبت کردم که به ارشد تغییر بدم میخواستم ببینم چون dli من تغییری نخواهد کرد، وضعیت من به چه صورتی خواهد بود آیا زمان ورودم به کانادا به مشکل بر خواهم خورد؟ چون زمان ورود باید نامه enrollment نشان بدم و در اون نوشته خواهد شد که پروگرم ارشد است باید اطلاع بدم به ircc؟ از کسی تجربه داره؟
2021-09-08 19:08:00
#Canada
[خارج از کانادا]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
2021-09-09 03:04:00
#Canada
[خارج از کانادا]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
2021-09-09 05:50:00
#Canada
[خارج از کانادا]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
2021-09-09 11:04:00
#Canada
[خارج از کانادا]
ویزا
0
Votes
0
Answers
45
Views
، فردی که اسپانسر معرفی میکنیم، تمکن بانکی چشمگیری داشته باشه اما حسابش در بانک بلند مدت باشه،ایرادی داره؟ نوع حساب بانکی اسپانسر هم مهمه؟
2021-08-28 19:09:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
48
Views
من ورودی پاییز کالج algonquin هستم،متوجه شدم که باید سه تا کتاب خریداری کنیم و چون من از ایران ریموت شروع کردم هم از لحاظ هزینه هم شرایط خرید انلاین مشکل دارم، خواستم بدونم کسی کمکی میتونه بکنه؟آیا راهی هست که جور دیگه ای بشه فایل کتابهارو دریافت کرد؟ مثلا دانشجویان هم رشته سال قبل رو کسی از این کالج میشناسه؟ خیلی ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید بهم کمک میکنه ??
2021-09-08 03:47:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
43
Views
وقتتون به خیر، من یکبار ویزای تحصیلیم ریجکت شده، برای بار دوم وکیل گرفتم، ولی اصلا ازشون راضی نیستم، الان تو دو پارت باید مبالغ قرارداد رو می دادیم، یکی ابتدای قرارداد، یه بخش هم قبل سابمیت مدارک، ما یه قرارداد هم امضا کردیم و ایشون وکیل iccrc هستن، خواستم بدونم اگر الان پیش از سابمیت قرارداد رو فسخ کنم چی میشه؟چه عواقبی داره؟نمیخوام دیگه باهاشون کار کنم
2021-09-10 12:17:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
43
Views
می خواستم بدونم اگر بخوام تحصیلی اقدام کنم کانادا و استرالیا برای ویزا داشتن ویزای شینگن مهمه؟
2021-09-11 08:44:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
43
Views
براي كاورلتر مالي ميشه فقط يه جدول خلاصه داشت و بيشتر توضيحات باشه ؟ نمونه توي گروه ٣ تا جدول جدا داره اگر بخوام مثل اون درست كنم دو صفحه ميشه كاور لترم اشكالي نداره ؟
2021-09-03 01:53:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
47
Views
وقت همه بخیر من پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادا رو گرفتم واسه ترم زمستون الان واسه ویزا که میخوام اقدام کنم گویا از الان باید مدارکم رو سابمیت کنم اما من پولم دلار هست و دارم کم کم نقد میکنم و واریز میکنم به حسابم حالا واسه تمکن مالی پرینت چهار ماهه بخوام بگیرم اما فقط ماه اخر این همه پول به حسابم واریز شده شک برانگیز نیست؟ بهتره دیفر کنم یا با همین نامه تمکن مالی اقدام کنم؟
2021-08-29 11:58:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
66
Views
،کسی لینکی داره از نحوه درخواست واسه آفیسر نوت بعد از ریجکتی؟من ریجکت شدم میخوام جزییات دلایلی که ریجکت کرده رو بدونم،نیاز به درخواست آفیسر نوت دارم ممنون میشم کمکم کنید
2021-10-04 17:33:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
پروسه گرفتن نوت رو میفرمایید و اینکه اگر شخصی که تازه با ویزا تحصیلی اونجا رفته میتونه برام درخواست کنه؟
2021-09-23 03:26:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
امیدوارم بتونید کمکم کنید من خیلی ازاینکه سفارت ویزای تحصیلی نده بهم و رد کنه میترسم چه راهایی بهم پیشنهاد میدین ک بتونم ویزارو بگیرم
2021-09-01 14:15:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
43
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal